Ga naar inhoud
Johnny is de koning van de Amsterdamse bingohal. Maar liever zou hij zijn benauwde leven ruilen voor een huis in Suriname, ver van zijn gokverslaafde moeder. Hij moet alleen het geld nog even regelen.
De Surinaamse Johnny is de koning van de bingohal in Amsterdam-Noord. Maar het is een uitzichtloos bestaan, door Lonwijk in verstilde beelden gevangen. Liever droomt Johnny weg in zijn bouwplannen voor een huis in Suriname, ver van zijn gokverslaafde moeder. Ieder beetje geld dat hij verdient, stuurt hij alvast die kant op. Met een laatste grote klapper gaat hij er komen, maar daarvoor moet hij kiezen tussen zijn moeder en nieuwe vlam Monique.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: One Night Stand IV - Johnny Bingo
Jaar: 2009
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still