Ga naar inhoud
Still

One Night Stand IV - Anvers

Regie: Martijn Maria Smits
Actueel en rauw-realistisch portret van een jong gezin in Antwerpen dat door economische tegenspoed steeds verder uit elkaar wordt gedreven.
Antwerpen is het decor voor een rauw-realistische portret van twee jonge mensen en hun zoontje die noodgedwongen bij de ouders van de vrouw intrekken. Vooral de man van het stel heeft het er moeilijk mee maar hij mist de daadkracht om zijn leven te verbeteren. Regisseur Smits laat zien hoe economische tegenspoed zich als een virus door het leven kan verspreiden. Alles gaat tegenstaan en wat eerst alledaagse gebeurtenissen waren, worden nu vijandige situaties.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
IJswater Films
Omroep
NTR
VARA TV
VPRO TV
Titel: One Night Stand IV - Anvers
Jaar: 2009
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2009
Gouden Kalf Competitie Hoofdprogramma

Gouden Kalf winnaar

Beste Televisiefilm (2009)
Martijn Maria Smits

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still