Tv-film over een exotische nacht in de hortus, waar honderd aanwezigen de eenmalige bloei van de Divina Gloria meemaken en even door deze 'koningin der lelies' worden aangeraakt.
Honderd mensen verblijven een nacht in de hortus voor de eenmalige bloei van de Divina Gloria. Vanuit het perspectief van de nog onder water borrelende 'koningin der lelies' wordt ingezoomd op de aanwezigen: een cynische SBS6-verslaggeefster die iedereen beledigt met wie ze spreekt, een dromerig meisje dat stemmen hoort, een ander is die wanhopig op zoek is naar liefde maar dat verwart met seks. Ze lijken allemaal even door de lelie te zijn aangeraakt.

Titel: One Night Stand II - Divina Gloria
Jaar: 2006
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Hoofdprogramma, One Night Stand II
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.