Ga naar inhoud
Tiendelige Nederlandse dramaserie met thrillerelementen, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort. De levens van twee jonge stellen raken hoe langer hoe meer met elkaar verstrengeld.
Een stel waarvan de vrouw zwanger is, verhuist naar Almere om een nieuw leven op te bouwen. Maar het noodlot slaat toe: hun dochtertje wordt te vroeg geboren en sterft. De rouwende ouders vinden gelukkig steun bij hun nieuwe buren met wie ze al snel lief en leed delen. En uiteindelijk ook hun bed. Grenzen worden steeds verder verlegd en de weg terug naar een normale burenverhouding lijkt afgesloten. Tiendelige Nederlandse dramaserie met thrillerelementen, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort.

Titel: Nieuwe buren
Jaar: 2014
Duur : 42 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Competities
Editie: NFF 2015

RomantiekDramaMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.