Ga naar inhoud
Stills

Mocro Maffia: Meltem

Regie: Mustafa Duygulu
Spin-off van de misdaadserie, met een hoofdrol voor de Turks-Nederlandse Meltem die in de creditcardfraude zit. Haar zwakke plek: haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus.
De Turks-Nederlandse Meltem zit in de creditcardfraude, waarmee ze onder de radar van de politie weet te blijven. Meltem probeert haar vader, die schulden maakte bij Paus, uit de klauwen van de Mocro Maffia te redden. Daarom reist ze af naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf, die net als de Amsterdamse concurrent in cocaïne handelt. Onherroepelijk raken die zo ook betrokken in de bendeoorlog.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Visual Effects
MM Meltem_affiche.jpg
Titel: Mocro Maffia: Meltem
Jaar: 2021
Duur : 42 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf winnaar

Beste Hoofdrol Korte Film (2022)
Sinem Kavus

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills