Ga naar inhoud
Stills

Mocro Maffia 4

Regie: Victor D. Ponten, Aaron van Valen
De ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus woedt nog steeds in alle hevigheid. De een sluit een deal met een Duits-Turkse clan om de ander in Düsseldorf uit de weg te ruimen. Maar de ondergedoken Paus zint op wraak...
In het vierde seizoen duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez uit de weg te ruimen. De ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf. Ondertussen probeert Samira de moord op Mo de Show te vergeten en keert Komtgoed de criminele wereld de rug toe.
MM4_Paus_affiche.jpg
Titel: Mocro Maffia 4
Jaar: 2022
Duur : 43 minuten
Categorie: Dramaserie
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills