Ga naar inhoud
Stills

Mocro Maffia 3

Regie: Bobby Boermans, Victor D. Ponten
Derde seizoen van de hitserie, waarin Romano spoorloos is en Potlood alleen staat in hun oorlog tegen Paus. Diens positie is ijzersterk geworden door de samenwerking met de Colombiaanse Tia Alvarez.
Romano is spoorloos en Potlood komt alleen te staan in hun oorlog tegen Paus, wiens positie ijzersterk is geworden door de samenwerking met de Colombiaanse Tia Alvarez. Tatta, die de leiding krijgt over de organisatie van Paus, raakt afgeleid van zijn taak wanneer Mo de Show plots opduikt. Ook Taliban, Nadira en haar neef Adil zijn van de partij in verhaallijnen waarin wraak en familiebanden een grote rol spelen. Derde seizoen van de hitserie, volgend op de spin-off miniserie Mocro Maffia: Komtgoed.
Titel: Mocro Maffia 3
Jaar: 2021
Duur : 44 minuten
Categorie: Dramaserie
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf winnaar

Beste Dramaserie (2021)
Achmed Akkabi
Beste Dramaserie (2021)
Bobby Boermans
Beste Dramaserie (2021)
Victor D. Ponten

Gouden Kalf nominaties

Beste Hoofdrol Dramaserie (2021)
Robert de Hoog

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Videoland
Nu streamen

Bekijk deze film/serie bij Videoland. Let op: hiervoor heb je een abonnement bij Videoland nodig.

Stills

Stills
Stills