Ga naar inhoud
Het tweede seizoen van deze succesvolle misdaaddramaserie draait wederom om vriendschap en verraad binnen de hedendaagse onderwereld in Nederland, België en deze keer ook ver daarbuiten.
Tweede seizoen van deze succesvolle misdaaddramaserie over verraad en vertrouwen binnen de hedendaagse, Nederlandse onderwereld. Wederom geïnspireerd op het gelijknamige boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver. De kampen van Jaouad 'De Paus' en Tatta versus Romano Tevreden, diens boekhouder Potlood en rechterhand Adil bevinden zich in een bendeoorlog. Nadat hun gewelddadige handel in Nederland en België de verhoudingen al op scherp zette, verlegt het scenario de focus naar de internationale cocaïne-industrie.

Titel: Mocro maffia 2
Jaar: 2020
Duur : 42 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2020

MisdaadEtniciteitMaatschappijVriendschapGender & identiteitDrama

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiedrama (2020)
Mustafa Duygulu
Beste Televisiedrama (2020)
Victor D. Ponten

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.