Ga naar inhoud
Stills

Mi Vida

Regie: Norbert ter Hall
De Schiedamse kapster Lou droomt op haar oude dag van een bestaan in Spanje. Maar hoe moet het dan met haar kinderen en kleinkinderen? Ze komt voor een lastig dilemma te staan.
Kapster Lou (63) uit Schiedam droomt ervan in Spanje te wonen, maar met de zorg voor haar kinderen en kleinkinderen gaat dat niet. Daarom houdt ze het eerst maar bij een cursus Spaans in het stadje Cádiz. Het bevalt daar echter zo goed, dat ze het plan opvat er een kapsalon te openen. Dat stuit op verzet bij haar kinderen, die haar egocentrisch vinden. Lou staat voor een dilemma: kiest ze voor zichzelf of haar familie?
Titel: Mi Vida
Jaar: 2019
Duur : 1 uur, 28 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2020
Gouden Kalf Competitie FamiliebandenVriendschapMaatschappijHumorDramaReizenBuitenlandGouden Film

Gouden Kalf winnaar

Beste Costume Design (2020)
Alette Kraan

Gouden Kalf nominaties

Beste Film (2020)
Petra Goedings
Beste Scenario (2020)
Roos Ouwehand
Beste Film (2020)
Maaike Benschop
Beste Actrice (2020)
Loes Luca

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.