Ga naar inhoud
Aanstekelijke videoclip van MEROL’s Vol, waarin de zangeres de draak steekt met figuren die enorm tevreden met zichzelf zijn. Het dansbare nummer is te vinden op het album Troostprijs (2022).
De inspiratiebron voor dit gevatte liedje van MEROL is Damiano David, de charismatische, Italiaanse frontman van de rockband Måneskin. De Italiaan is ‘een lust voor je eigen oog’, zoals het in MEROL’s songtekst klinkt. In deze verleidelijke muziekvideo komt de zangeres oog in oog te staan met een zelfingenomen versie van zichzelf. Deze versie baadt in de bewonderende blikken van de andere clubgangers en ook MEROL kan geen weerstand bieden aan zoveel zelfvertrouwen, in haar aanstekelijke, Nederlandstalige song.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Visual Effects

Titel: MEROL - vol
Jaar: 2021
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills