In het nieuwe hotel van zijn ouders vindt Tim een bevroren man. Als die bijkomt blijkt het een oude spion te zijn die zo snel mogelijk een mysterie uit het verleden moet ontrafelen. Samen gaan ze op avontuur.
De ouders van Tim beginnen een hotel aan de kust. Hun droom komt uit, maar Tim is er een stuk minder blij mee. Verhuizen, een nieuwe school, hopelijk nieuwe vrienden: hij moet het allemaal nog maar zien. Dan ontdekt hij in de kelder een bevroren man. Als die bijkomt, blijkt het een spion te zijn die hier dertig jaar geleden een spannend avontuur heeft beleefd. Samen proberen ze te achterhalen wat er destijds allemaal is gebeurd, terwijl er nieuwe mysteries bijkomen.

Titel: MeesterSpion
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 14 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2017

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01