Ga naar inhoud
De bekentenis van een verleidelijke cliënte zet het geweten van een getrouwde psychiater onder grote druk in deze duistere psychologische thriller. Bewaart hij afstand, of zwicht hij voor haar charmes?
'Wij moeten de baas blijven over onze driften, anders komen er moeilijkheden', houdt psychiater Charles Dujardin een jongetje voor dat zich tegenover een klasgenootje niet wist te beheersen. Als hij een even fascinerende als verleidelijke vrouwelijke cliënt tegenover zich krijgt, is het al snel de vraag of Dujardin dat zelf wél kan. Hij raakt door haar geobsedeerd en verliest langzaam maar zeker de grip op de werkelijkheid in deze psychologische thriller.

Titel: Medulla
Jaar: 2019
Duur : 49 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2019

GezondheidMaatschappijThrillerRomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.