Louis wordt in 2005 tot levenslang veroordeeld voor een dubbele moord. In 2008 trouwt hij met Jacqueline. Documentaire over de essentie van onvoorwaardelijke liefde en levenslange gevangenisstraf.

Louis wordt in 2005 tot levenslang veroordeeld voor een dubbele moord. In 2008 trouwt hij met Jacqueline. De huwelijksvoltrekking vindt plaats binnen de gevangenismuren; de bruidstaart wordt aangesneden met een plastic mes. Wat betekent de levenslange opsluiting voor hun relatie? Even is er een kleine sprankeling van hoop wanneer Louis’ advocaat een herzieningsverzoek indient bij de Hoge Raad. Maar wat voor toekomst wacht Louis nog na twintig jaar opsluiting? Documentaire over de essentie van onvoorwaardelijke liefde en levenslange gevangenisstraf.

Titel: Levenslang
Jaar: 2014
Duur : 48 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2015

MaatschappijMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.