Ga naar inhoud
Persoonlijk document waarin gevierd filmveteraan Kees Hin (83) in de laatste fase van zijn leven geportretteerd wordt door zijn voormalige leerling en goede vriend Diego Gutiérrez.
De gevierde filmveteraan Kees Hin en diens voormalige leerling aan de Rijksacademie en goede vriend Diego Gutierrez komen regelmatig samen in Hins huis in een poging om samen te kunnen blijven werken. Dat wordt een steeds grotere uitdaging, omdat de 83-jarige Hin lijdt aan de ziekte van Parkinson. In een serie van zeven korte films toont Gutierrez hoe Hin ondanks zijn voortschrijdende ziekte probeert actief en gezond van verstand te blijven én te blijven creëren.

Credits

Sound Design
Geluidsnabewerking
Postproductiebedrijf
Kleurcorrectie
Productiebedrijf
El Despacho Produkties
Postproductiebedrijf
Loodsdigital

Titel: Leven, een droom. Zeven manieren om afscheid te nemen
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 1 minuut
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

still 2.png