Grappige, poëtische film over een melancholisch ogende biologieleraar die heel goed beseft dat de dood een vanzelfsprekend onderdeel is van het bestaan. Tot zijn moeder plotseling sterft.

Grappige, poëtische film over een melancholische biologieleraar die heel goed beseft dat de dood een vanzelfsprekend onderdeel is van het bestaan. Tot zijn moeder plotseling sterft tijdens het diner. Vader en zoon zitten in shock boven de koud geworden karbonades. Zijn vader - overmand door verdriet - confronteert hem met het feit dat er wel degelijk een keuze is. Net nu zijn leven ontwaakt, beseft de zoon dat het voor zijn vader ten einde loopt.

Credits

Producent
Production Design
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Cast (bijrol)
Productiebedrijf
NFI Motion Pictures

Titel: Leven
Jaar: 2012
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still