Ga naar inhoud
Still

League of Legends

Regie: Jeffrey Elmont
Met diverse beeldtechnieken wordt de liefde voor zowel bal als film vertoond in deze dialoogloze korte film met schaduwrollen voor voetbalsterren als Edgar Davids en Johnny Heitinga.
In League of Legends ontvouwt zich een competitie tussen twee balvirtuozen die de kans krijgen uit te groeien tot een legende. Twee jonge, mannelijke straatspelers vinden op een dag een geheimzinnige uitnodiging in de vorm van een dvd op de deurmat. Ze geven er beiden gehoor aan. Met diverse beeldtechnieken wordt de liefde voor zowel bal als film vertoond in deze dialoogloze film met schaduwrollen voor voetbalsterren als Edgar Davids en Johnny Heitinga.
Titel: League of Legends
Jaar: 2004
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2004
Gouden Kalf Competitie Hoofdprogramma Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still