Ga naar inhoud
Een modern en eigenzinnig drama dat zich afspeelt op Siciliaanse bodem. Dans, expressie en het ruige Italiaanse landschap vormen samen de basis voor een woordeloze zoektocht naar legitimiteit en verbinding.

Deze danstragedie draait om het gevoel misplaatst te zijn en de eeuwige en universele menselijke zoektocht naar verbinding. Geïnspireerd op de architecturale installatie De Verboden Tuin van Europa van Studio Wild, verbeelden de dansers hoe het is om weggerukt te worden uit je vertrouwde omgeving. Regisseur Thomas Born zorgt samen met choreograaf Dalton Jansen van het Rotterdamse dansgezelschap BlackBirds voor een vervreemdende en tegelijkertijd intieme kijkervaring.
La nostra Terra_Affiche.jpg

Titel: La Nostra Terra
Jaar: 2022
Duur : 18 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills