Ga naar inhoud
Still

Kort! - Ver weg

Regie: Jan Doense
Korte film stelt de gewone verbeeldingskracht van de mens tegenover de met technologische hoogstandjes gecreëerde schijnwerkelijkheid van de virtual reality.
Deel uit de serie Kort!. In deze korte sciencefictionfilm bevinden twee mannen zich ver van huis. Ray en Brad stillen hun heimwee met behulp van familiefilmpjes, opgenomen vanuit hun gezichtspunt. Via een virtual reality-bril ziet Ray zijn vrouw en kinderen spelen op het strand. Ver weg stelt de gewone verbeeldingskracht van de mens tegenover de met technologische hoogstandjes gecreëerde schijnwerkelijkheid van de virtual reality.

Credits

Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Theorema Films
Omroep
NTR
Distributie
NTR
Titel: Kort! - Ver weg
Jaar: 2004
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2004
Gouden Kalf Competitie Hoofdprogramma Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still