In deze moord­lustige vingerver­fkomedie komen alle frus­traties van een juf eruit tijdens het zoveelste tien­minutenge­sprek met een ouder, die geen idee heeft van wat haar werk werke­lijk inhoudt. 

Moeder Marit denkt dat er op de basiss­chool van haar zoontje te weinig ruimte is voor zijn mannelijke energie. Tijdens het tien­minutenge­sprek komt ze verhaal halen. Juf Yvonne probeert profes­sioneel te blijven, maar weet na het zoveelste verwijt haar eigen opgekropte frus­tratie niet meer te bedwingen. De terging van de kleuterjuf die door de loop der jaren zoveel veran­deringen moest doorstaan, wordt met een explosieve woede belichaamd door Yvonne in deze moord­lustige comedy met vingerverf. 

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Montage

Titel: KORT! - Tienminutengesprek
Jaar: 2018
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

MaatschappijHumorDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01