Ga naar inhoud
Still

Kort Rotterdams - Njebeshnoje mwuilo

Regie: Laura Beijn
Op een dag ziet het meisje van de vrolijke zeepwinkel de kleur uit de wereld verdwijnen. Vreemde mannen proberen haar duidelijk te maken dat ze ergens anders is.
Spreken de engelen Russisch? De zeepwinkel met de hemelse zeep uit de Russische titel van de jonge Sophie is een feest van frisse kleuren. Haar kamer is een knus paradijsje en als ze uitgaat is het geroezemoes in het café als een warme omhelzing. Maar plotseling verandert er iets. De kleuren verdwijnen, alles wordt naargeestig, overal klinkt het gemurmel van water. De telefoonlijn is dood en er doemen mannen op die een vreemde taal spreken. Is ze nog wel in dezelfde wereld?

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Kort Rotterdams - Njebeshnoje mwuilo
Jaar: 2009
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009
Hoofdprogramma

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still