Een vriendelijke jongen overwint een persoonlijk conflict door zich positief te laten beïnvloeden door de mensen die hij in zijn omgeving tegenkomt als hij drie buurtgenoten ontvlucht.
Een vriendelijk uitziende jongen voelt zich bedreigd door drie buurtgenoten. Terwijl hij hen ontvlucht, ontdekt hij in de straten van Rotterdam vele creatievelingen. Het circus van de stad bevat acrobaten, turners en andere straatkunstenaars. Hij wordt aangestoken door hun positieve bewegingen en besluit zijn buurtgenoten niet langer de kans te geven hem in zijn vrijheid te beperken.

Credits

Visual Effects
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Riverpark Film
Doenk

Titel: Kort Rotterdams - Circus
Jaar: 2009
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01