Korte komische film over de onhandige Karel (17), die een zeer bijzondere mobiele telefoon aanschaft waardoor een hele nieuwe wereld zich voor hem opent. Contact maken met zijn favoriete model lijkt dan een fluitje van een cent.
Deel uit de serie Kort! Een jongen loopt door een winkelstraat. Overal, via televisieschermen, bladen en posters, kijkt het blonde fotomodel Jony hem aan. Dromerig verliefd koopt hij een mobieltje waarvoor zij reclame maakt. Hij begint foto's te maken met zijn nieuwe telefoon. Maar als hij terugkeert in zijn sneue studentenzolderkamer blijkt het apparaat bijzondere eigenschappen te bezitten.

Credits

Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Motel Films
Omroep
NTR
Distributie
NTR
A-Film Distribution

Titel: Kort! - Picture This!
Jaar: 2004
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.