De veertienjarige Rosan is een meester in het bespelen van de werkelijkheid, zoals ze toont met haar alles filmende webcam. Vooral de nieuwe vriend van haar moeder moet het ontgelden.
Missiepoo16 is natuurlijk niet haar echt naam. Ze heet Rosan, is veertien en een meester in het bespelen van haar omgeving. Haar ontboezemingen tegenover haar alles filmende webcam fleurt ze op met kleurrijke tekstjes en gekke foto's. Een van haar favoriete dingen is troosten. Dat kan ze heel goed, vooral wanneer haar moeder verdriet heeft. Zoals over haar vriend Ernest, die Rosan niet kan uitstaan en besluit te 'suen'. Onderdeel van Kort!.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Productiebedrijf
Kaap Holland Film B.V.
Omroep
NTR

Titel: Kort! - Missiepoo16
Jaar: 2007
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: 10 jaar Kort!
Editie: NFF 2010

Gouden Kalf winnaar

Beste Korte Film (2007)
Anna van der Heide

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still