Ga naar inhoud
Still

Kort! - Klein

Regie: Sanne Vogel
Tedere verkenning van ontluikende seksualiteit bij twaalfjarig meisje, dat in meerdere opzichten nog klein is en zich dat tijdens haar eerste massage in een beautyfarm ook realiseert.

Tedere verkenning van ontluikende seksualiteit bij twaalfjarig meisje, dat in meerdere opzichten nog klein is. Ze realiseert zich dat, als ze voor het eerst in haar leven door vreemde mannenhanden wordt aangeraakt tijdens een massage in een beautyfarm. Schuchter houdt ze haar badpakje aan op de massagetafel. De camera volgt deze eerste ervaring op weg naar seksuele volwassenheid. Via haar gezichtsuitdrukkingen in het gat van de tafel en via de voorzichtige handen van de masseur.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Kort! - Klein
Jaar: 2011
Duur : 7 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie Focus - Gast van het Jaar - Frans van Gestel

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still