Ga naar inhoud
Still

KORT! - Happy Hannah

Regie: Anne Barnhoorn
Een populaire YouTuber stimuleert haar volgers om alle geluk uit het leven te halen, maar het wordt steeds lastiger om online de schijn van haar eigen perfecte leventje op te houden.
De 32-jarige Hannah is een bekende YouTube-vlogger met een groot aantal volgers. In haar flitsendgemonteerde vlogs vol vrolijke beelden stimuleert ze haar kijkers om ook meer geluk uit het leven te halen. Haar eigen leven ziet er op camera immers geweldig en jaloersmakend uit. Maar wanneer Hannah’s vriendje steeds vaker zijn eigen plan trekt, wordt het voor de vlogster moeilijker en moeilijker om haar kijkers voor te houden dat haar eigen leventje zo perfect is.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: KORT! - Happy Hannah
Jaar: 2017
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
NFF Debuutcompetitie MaatschappijDramaHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.