Ga naar inhoud
Komische animatie over de eerzuchtige trapezeartiest Eduardo die indruk wil maken op de rijke burgemeester in de zaal. Maar hoe doe je dat met een assistent die lijdt aan hoogtevrees?
Komische animatie over de eerzuchtige Eduardo die avond aan avond halsbrekende trapezecapriolen uithaalt, daarbij geassisteerd door de nerveuze Loet. Wanneer de rijke burgemeester de voorstelling bezoekt, verhoogt Eduardo de moeilijkheidsgraad van de Salto Mortale tot duizelingwekkende proporties. Maar maakt hij wel de gewenste indruk op de zaal als hij de onmogelijke act laat uitvoeren door een assistent met hoogtevrees?

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Productiebedrijf
Stichting il Luster Films
Omroep
NTR TV
Distributie
Stichting il Luster Films

Titel: Kort! - Ballone di Cannone
Jaar: 2015
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Panorama
Editie: NFF 2015

DramaAnimatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.