Een absurd verhaal over drie vrienden die, door een wasmachine met onvermoede krachten, per ongeluk van hoofd wisselen en elkaars leven moeten overnemen. Daardoor belanden ze in vreemde situaties.
Een absurd verhaal over drie vrienden die, door een wasmachine met onvermoede krachten, per ongeluk van hoofd wisselen en elkaars leven moeten overnemen. Met elkaars familie, elkaars avondeten, elkaars hobby's en alle fouten van dien. In deze animatiefilm belanden de vrienden in ingewikkelde maar ook leerzame situaties. De een moet ineens pianospelen en de ander voetballen, terwijl de derde staat te wachten tot de anderen komen om de fout te herstellen. Lukt het ze om niet ontmaskerd te worden? En krijgen ze ooit hun eigen hoofd terug?

Credits

Producent
Geluidsnabewerking
Muziek
Happy Camper
Productiebedrijf
Viking Film
Omroep
VPRO
Distributie
KLIK! Distribution Service
Coproductiebedrijf
Job, Joris & Marieke

Titel: Kop op
Jaar: 2016
Duur : 21 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.