Ga naar inhoud
aKomHierDatIkUKus_still6.jpg

Kom hier dat ik u kus

Regie: Sabine Lubbe Bakker, Niels van Koevorden
Tragikomische verfilming van de gelijknamige, succesvolle roman van Griet Op de Beeck. Met vallen en opstaan baant Mona zich een weg door het leven, getekend door de dood van haar jong gestorven moeder.

Mona is de oudste dochter in een gezin waarvan de moeder op jonge leeftijd overlijdt. Kom hier dat ik u kus toont hoe Mona zich als kind, twintiger en dertiger een weg door het leven baant. Terwijl iedereen over haar heen loopt, probeert ze zich staande te houden in een wereld vol egotrippers en egoïsten. Tot ze inziet dat het zo niet langer kan. Tragikomisch familiedrama, gebaseerd op de gelijknamige roman van Griet Op de Beeck.

Tickets voor de NFF publiekspremière zijn verkrijgbaar via www.filmfestival.nl/festivalpremiere-kom-hier-dat-ik-u-kus/

Titel: Kom hier dat ik u kus
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 33 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2020
Premières Landelijk FamiliebandenDramaBoekverfilming

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.