Ga naar inhoud
Stills

Koeriers

Regie: Safi Graauw
Komedieserie waarin pizzabezorger Winston droomt van een bestaan als zakenman. Maar eenmaal aan het roer ontdekt hij dat succesvolle bedrijfsvoering van een verliesmakend restaurant niet zo eenvoudig is als gedacht.
Pizzabezorger Winston wil iets van zijn leven maken. Hij wil, als heuse zakenman in de dop, z’n aardige baas helpen om diens verliesmakende pizzeria Sadik Pizza Palace weer op de kaart te zetten. De realiteit is weerbarstig: hij moet dealen met ongehoorzame koeriers en zeurende klanten. Heeft Winston het in zich om de zaak te redden? Deze als web-only geproduceerde, 15-delige komische serie laat zien met welke grappige, pijnlijke en herkenbare situaties jonge koeriers dagelijks te maken krijgen.
Titel: Koeriers
Jaar: 2021
Duur : 7 minuten
Categorie: Dramaserie
Editie: NFF 2022
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
NPO Start
Nu streamen

Bekijk deze film/serie op NPO Start.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills