Ga naar inhoud
Koen Wouterse, zoon van de bekende acteur Jack Wouterse, wil ook acteren, maar wordt altijd vergeleken met zijn vader. Van een filmende neef krijgt Koen de kans te spelen in een reality soap.
Koen Wouterse, zoon van de bekende acteur Jack Wouterse, moppert tegen de camera over de last van een beroemde vader. Koen wil ook acteren, staat in wel twintig castingboeken, maar wordt altijd vergeleken met zijn vader. Op een dag krijgt hij van zijn vader de tip zijn filmende neef te bellen. Die heeft direct een idee, maar Koen heeft geen zin om in een reality soap te fungeren. Het resultaat is een grappige mix van Dogma95-regels en andere filmvormen.

Credits

Set geluid
Productiebedrijf
Cinemakers bv

Titel: Koen!
Jaar: 2004
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma, Panorama
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still