Ga naar inhoud
Stills

Knofje

Regie: Anneke de Graaf
Knofje, een vierenhalfjarige kleuter met een sterke eigen wil, is de ster van een reeks vrolijke verhalen. In kleurrijke animaties maakt de nieuwsgierige Knofje van alles mee, samen met haar pop Flut.

Van het vangen van een slak in de tuin, tot logeren bij haar buurjongen Zizou: Knofjes belevenissen zijn eigenlijk heel gewoon, maar door de ogen van Knofje worden ze toch bijzonder. Met haar ondernemende, eigenzinnige karakter komt ze weleens in moeilijkheden. Gelukkig komt het altijd weer goed. Een animatieserie boordevol herkenbare situaties voor kleuters van vier tot en met zeven jaar, gebaseerd op de populaire verhalen van Burny Bos.
Titel: Knofje
Jaar: 2018
Duur : 7 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2020
Educatie PO VriendschapHumorFamiliebandenDramaAnimatieFamiliefilm

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.