Ga naar inhoud
Still

Kids & Docs - Hoofd vol dromen

Regie: Marinka de Jongh
Ongedwongen, soms grappige inkijk in het leven van de tienjarige Anne Fee, die met haar ouders en broertje samenwoont met acht mannen met een verstandelijke beperking. Met twee ervan begint ze een muziekband.

De tienjarige Anne Fee woont met haar ouders en broertje in een huis waar ook acht mannen met een verstandelijke beperking leven. Heerlijk vindt ze dat: er is altijd wel iemand met wie ze kan praten of spelen. Met de twintigers Bob en Olivier begint ze zelfs een band. Bij het schrijven van een nummer over hun toekomstdromen bespreken ze elkaars grootste verlangens. Zo ontdekken ze dat ze minder van elkaar verschillen dan ze denken. Intieme, ongedwongen en soms grappige inkijk in het ongewone, maar veilige leven van een meisje en haar huisgenoten.

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Productiebedrijf
Een van de jongens
Omroep
NTR TV
Titel: Kids & Docs - Hoofd vol dromen
Jaar: 2015
Duur : 19 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2016
Kidsbios Inschrijving JeugdMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.