Ga naar inhoud
Still

Kappen!

Regie: Tessa Schram
Kappen? Gelukkig peinst Carry Slee, hofleverancier van grondmateriaal voor vele eigentijdse jeugdfilms, daar niet over. Tienerdrama over zinloos geweld, vol herkenbare dilemma's als (foute) vrienden en moeizame liefde.
Sander is verliefd op Indra, maar dat lijkt niet wederzijds. Zij denkt namelijk dat hij al een vriendinnetje heeft. Ondertussen gaan Sanders twee beste voetbalvrienden steeds meer om met een behoorlijk foute jongen. Daardoor komt hun vriendschap onder hoogspanning te staan, helemaal als Sander na een daad van zinloos geweld vals wordt beschuldigd. Verliest hij daardoor zijn beste maatjes én zijn de kansen bij Indra nu voorgoed verkeken? Spannende verfilming van het gelijknamige populaire Carry Slee-boek.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Sound Design
Titel: Kappen!
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 40 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2017
L'OR Gouden Kalf Competitie JeugdDramaMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.