Ga naar inhoud
Joans JPG_1.1.1.jpg

Joan's Theme

Regie: Kiefer Eijckelhof
Vrolijk speelt de jonge saxofonist Joan de sterren van de hemel. Tot ze voor een belangrijke auditie op gevoel moet spelen en de macht over haar gevoelens dreigt te verliezen.
Met een ogenschijnlijk aangeboren optimisme speelt de 23-jarige Joan op haar saxofoon. Wanneer ze in de auditierondes voor een belangrijke jazzopleiding de opdracht krijgt om op gevoel te spelen, wordt ze geconfronteerd met negatieve gevoelens die ze eerder onderdrukte. Joan doet verwoede pogingen zich tegen deze gevoelens te verzetten en het geluk te hervinden. Lukt het haar om de controle los te laten en schoonheid te vinden in de kanten die ze liever niet van zichzelf ziet?
Titel: Joan's Theme
Jaar: 2022
Duur : 23 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.