Ga naar inhoud
Zwarte komedie waarin de kijker op het verkeerde been wordt gezet als soapster Katja Schuurman met haar eigen imago speelt tijdens een interview met een ongeïnteresseerde journalist, gespeeld door Pierre Bokma.
Razend is Pierre, een gerenommeerd politiek journalist, wanneer hij op pad wordt gestuurd voor een interview met soapster Katja Schuurman, die hij ziet als een geplastificeerde mummie. De actrice ontvangt de reporter in haar grachtenpand en al snel lopen de spanningen hoog op. Katja Schuurman speelt in deze zwarte komedie met het beeld dat het publiek van haar heeft: een paar siliconenborsten, coke en drank; de film is zelfs opgenomen in haar eigen woning. De vraag rijst: wat is waarheid en wat is fake?

Titel: Interview
Jaar: 2003
Duur : 1 uur, 28 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Naakt
Editie: NFF 2013

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still