Ga naar inhoud
Drama over een vrouw die vergroeid is met haar scootmobiel en haar comfortabele, lege leven. Pas na een serie gebeurtenissen beseft ze dat ze actie moet ondernemen voordat het te laat is.
De zestigjarige Annabelle is vergroeid met haar scootmobiel, niet wetend dat de reden voor haar immobiliteit juist vooral schuilt in haar comfortabele maar lege leven. Annabelle’s man en zoon negeren haar routineus; de enige die haar regelmatig bezoekt in haar woning in een stille buitenwijk is schoonmaker Imamu. Toch maakt de bewoonster geen contact met hem. Een serie gebeurtenissen zorgt ervoor dat de vrouw zich eindelijk realiseert dat ze actie moet ondernemen voordat het te laat is.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Sound Design
Montage
Cast (hoofdrol)

Titel: Inconvenient comfort
Jaar: 2016
Duur : 19 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Inschrijving, Geen Sectie
Editie: NFF 2016

DramaHumorGezondheid

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.