Ga naar inhoud
Stills

I Don't Wanna Dance

Regie: Flynn von Kleist
Wanneer Joey’s moeder de voogdij over haar zoon krijgt, staat Joey voor de keuze: terugkeren naar zijn moeder, of zijn eigen weg gaan.
De dertienjarige Joey woont bij zijn tante, omdat zijn moeder niet meer voor hem kan zorgen. Wanneer zijn moeder de voogdij over Joey en zijn broer krijgt, moet Joey snel beslissen of hij bij haar wil gaan wonen. Moet hij voor zijn eigen welzijn kiezen, of alles op alles zetten om samen met haar een nieuw leven op te bouwen? I Don’t Wanna Dance is een in de realiteit gewortelde fictie, want regisseur Flynn von Kleist volgde acteur Yfendo van Praag drie jaar lang en baseerde hoofdpersoon Joey op hem en zijn leven.
Titel: I Don't Wanna Dance
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 29 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie Educatie VO Educatie MBO Educatie

Gouden Kalf nominaties

Beste Scenario (2021)
Jeroen Scholten van Aschat
Beste Hoofdrol (2021)
Romana Vrede

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills