Komedie over de sukkelige Timo die aan zijn ex wil bewijzen dat hij eindelijk volwassen is. Probeer dat maar eens te doen met drie onvolwassen huisgenoten waarvan er één zit opgescheept met 22 kilo cocaïne.
De ietwat sukkelige Timo denkt de perfecte relatie te hebben - totdat zijn grote liefde het uitmaakt. Sophie gaat liever met een volwassen vent die zijn leven wél op de rit heeft. Daar laat Timo het niet bij zitten; hij moet en zal Sophie terugkrijgen. Het helpt al niet mee dat Timo zit opgescheept met drie huisgenoten die zich verre van volwassen gedragen, maar als één van hen dan ook nog eens thuiskomt met 22 kilo cocaïne die hij binnen een week verkocht moet hebben, lijkt Timo het helemaal te kunnen schudden met zijn heroveringsplan. Vlotte komedie vol tegendraadse grappen.

Titel: Homies
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 40 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf+ NFF Debuut Competitie, Competities, Kristallen, Gouden en Diamanten Films
Editie: NFF 2015

HumorDramaMisdaadRomantiek

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.