Portret van Pauline, die hiv-positief is maar met medicijnen een gewoon leven leidt. Na jaren van voortdurend feesten is ze nu op zoek naar de ware jakob, die ze lijkt te vinden in Lorenzo.
Portret van Pauline, die hiv-positief is maar met medicijnen een gewoon leven leidt. Na jaren van voortdurend feesten is ze nu op zoek naar de ware jakob. Met enige scepsis, omdat eerdere relaties stukliepen op haar medische conditie. Pauline wordt gevolgd tijdens haar zoektocht, maar ook tijdens de vaste bezoeken aan de arts, en vertelt ondertussen over de loop van de ziekte, en de invloed ervan op haar leven. De ontmoeting met de Italiaanse Lorenzo lijkt Pauline te brengen wat ze wil.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Sound Design
Animatie
Productiebedrijf
Screentime
Pieter van Huystee Film & TV
Omroep
VPRO TV

Titel: Hiv Hiv Hoera
Jaar: 2012
Duur : 1 uur, 10 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2013

InternationaalMaatschappijRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.