Ga naar inhoud
Still

Het meisje aan de overkant

Regie: Steven Wouterlood
Fantasierijke film over de dromerige Isa die aan haar vaders hand naar school loopt en de wereld om haar heen vergeet wanneer ze aan de overkant van de straat een meisje ziet lopen dat identiek is aan haarzelf.
De dromerige Isa loopt aan haar vaders hand naar school. Plots ziet ze aan de overkant van de straat een meisje lopen dat identiek is aan haarzelf. Met elke paar stappen die Isa vervolgens zet, wordt haar spiegelbeeld ouder. Een eerste vurige liefde, stomdronken op weg naar huis, zwanger; voor haar ogen ontvouwt zich haar toekomstige leven. Wanneer er in dat leven gevaar dreigt, doet Isa iets wat alles drastisch kan veranderen. Een film over de waarde en kwetsbaarheid van het leven.
Titel: Het meisje aan de overkant
Jaar: 2013
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.