Ga naar inhoud
Stills

Het gouden uur

Regie: Bobby Boermans
Razend spannende thrillerserie over de directe nasleep van een terroristische aanslag op station Amsterdam Centraal. Een gedreven rechercheur (Nasrdin Dchar) raakt al snel verdacht. Kan hij zijn onschuld bewijzen?
Het eerste uur na een terroristische aanslag is cruciaal; gedurende deze angstige, chaotische momenten is het gevaar op een tweede aanslag het grootst. Mardik (Nasrdin Dchar), een gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst, wordt in deze spannende, zesdelige thrillerserie razendsnel verdacht van betrokkenheid bij een terroristische aanslag in Amsterdam. AIVD-medewerker Joëlle wantrouwt Mardik nadat ze in zijn verleden dook en daar een louche jeugdvriend aantrof. Terwijl zij in een race tegen de klok een gevaarlijk onderzoek opstart, probeert Mardik zijn onschuld te bewijzen.
Titel: Het gouden uur
Jaar: 2022
Duur : 51 minuten
Categorie: Dramaserie
Editie: NFF 2023
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

NPO Start Plus
Nu streamen

Bekijk deze serie op NPO Start Plus. Let op: om na aflevering 1 verder te kijken heb je een account nodig. De eerste maand is gratis.