Muzikale jeugdfilm over verliefdheid, vriendschap en het waarmaken van je stoutste dromen. Als scholiere Zoë wordt aangereden door de Nederlandse Justin Bieber, springt er een vonk over tussen de twee.
Wanneer de schuchtere scholiere Zoë wordt aangereden door Mik, een Nederlandse Justin Bieber-achtige superster waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen hen tot echte liefde te laten uitgroeien. Ondertussen probeert Mik Zoë zover te krijgen dat ook zij iets met haar zangtalent gaat doen. Muzikale jeugdfilm over verliefdheid, vriendschap en het waarmaken van je stoutste dromen.


Titel: Hart Beat
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: L'OR Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2017

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still