Ga naar inhoud
Na de dood van zijn vrouw heeft Kjetil een stroeve band met zijn adoptiezoon. In zijn wanhoop neemt hij hem mee naar Colombia om diens biologische moeder te zoeken.
Na de dood van zijn vrouw heeft Kjetil een stroeve band met zijn geadopteerde zoon Daniel. Hun gezamenlijk verdriet brengt hen niet dichter bij elkaar. In zijn wanhoop neemt hij Daniel mee naar Colombia om diens biologische moeder te zoeken, maar misschien zoekt hij eigenlijk iets anders. Als zich een onverwachte oplossing voor de toekomst van Daniel voordoet, moet Kjetil de belangrijkste beslissing van zijn leven nemen. Genuanceerd drama over vaderschap, een thema dat Andresen in zijn meermalen bekroonde Kompani Orheim (2012) ook al aanroerde.


Titel: Handle with Care
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 42 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2017

MaatschappijDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.