Ga naar inhoud
Still

Hallo Bungalow

Regie: Anne de Clercq
Misdaadkomedie waarin drie volwassen, vrouwelijke pechhebbers al decennialang in een suf vakantiepark werken. Om hun dromen alsnog waar te kunnen maken, besluiten ze hun criminele baas te chanteren.
Voor drie vrouwen begint een zoveelste hoogseizoen in het suffe vakantiepark De Lusthove. Wat ooit begon als een vakantiejob, groeide uit tot een vaste baan. Van hun ambities om respectievelijk zangeres, wetenschapper en moeder te worden, blijkt niets terechtgekomen. Om hun dromen alsnog waar te kunnen maken, besluit het drietal de criminele parkmanager te chanteren. Maar de kaarten blijken anders geschud dan ze dachten. Misdaadkomedie over vriendschap, dromen en misschien wat laat volwassen worden.
Titel: Hallo Bungalow
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 34 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2016
Gouden Kalf Competitie Inschrijving GK Niet vertoond op festival

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still