Ga naar inhoud
Still

Grijs is ook een kleur

Regie: Marit Weerheijm
De dertienjarige Cato probeert haar depressieve oudere broer weer levenslustig te maken. Wanneer het door haar zelf gemaakte geluksarmbandje niet werkt, biedt hulp van een engel op een motor uitkomst.
Samen met haar jongere broertje wacht de dertienjarige Cato vol spanning de thuiskomst van haar oudere broer af, die terugkeert na een zelfmoordpoging. Hij is depressief en iedereen hoopt dat het gezinsleven op het platteland hem zijn levenslust weer terug zal geven. Wanneer het geluksarmbandje dat Cato voor hem heeft gemaakt geen uitwerking lijkt te hebben, verschijnt een oude man met engelenvleugels en een motorfiets om te helpen.

Credits

Montage
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Grijs is ook een kleur
Jaar: 2016
Duur : 27 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016
NFF Studentencompetitie Hollandse Nieuwe Inschrijving student GezondheidDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.