In Jasha's wereld krijgt iedereen van de overheid op zijn dertiende een voice-over. Deze ge√ľniformeerde jongemannen voorzien ieders leven van commentaar met als doel de mensen gelukkig te maken. Jasha verzet zich.
In Jasha's absurdistisch aandoende wereld krijgt iedereen op zijn dertiende verjaardag van de overheid een levende voice-over. Deze jongemannen, altijd gekleed in beige broek, blauwe blouse en grijze spencer, voorzien ieders leven van commentaar met de nobele bedoeling de mensen gelukkig te maken. De 32-jarige Jasha probeert haar voice-over te negeren en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor haar eigen geluk.

Credits

Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects

Titel: Gelukkig ben ik gelukkig
Jaar: 2014
Duur : 24 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014

MaatschappijPolitiekHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.