Ga naar inhoud
Still

Garage 2.0

Regie: Catherine van Campen
Documentaire over een familiebedrijf in tijden van crisis. Kleurrijke personages, hecht verbonden met de auto die succes en vrijheid, maar ook teleurstelling en stress brengt.
'Wij willen de beste zijn. En dat mis ik nu. Wij moeten gewoon beter zijn dan alle anderen.' Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen, die met tomeloze energie ver op z’n troepen vooruit loopt. Geen afdeling wordt gespaard om 'het nieuwe werken' door trainingen en eindeloze vergaderingen onder de knie te krijgen. Hoe ondergaat het personeel die toenemende druk? Overleeft het familiebedrijf in tijden van crisis? Kleurrijke personages, hecht verbonden met de auto. De auto die succes en vrijheid, maar ook stress en teleurstelling brengt.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Garage 2.0
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 24 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2016
Gouden Kalf Competitie Gouden Kalveren Inschrijving GK MaatschappijHumor

Gouden Kalf nominaties

Beste Lange Documentaire (2016)
Catherine van Campen

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.