Ga naar inhoud
Kort drama waarin de zwaar stotterende Stef (17) op een familieverjaardag zelf het mooie nieuws over zijn studie wil vertellen. Hij krijgt er alleen geen speld tussen. Dat is de druppel...
De zwaar stotterende Stef rijdt samen met zijn moeder en oudere broer naar het verjaardagsfeestje van zijn oma in Zuid-Limburg. Binnen de veiligheid van zijn eigen gezin kan hij vrijwel moeiteloos uit zijn woorden komen. Hij kondigt aan dat hij straks zelf het goede nieuws over zijn studie wil vertellen. Maar eenmaal gearriveerd bij de kakelende familie komt Stef niet aan het woord. Hij is het zat. Korte film over volwassen worden en zelfacceptatie.

Titel: Fucking Cola
Jaar: 2018
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2018

DramaJeugdMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.