Ga naar inhoud
Stills

Froukje - Een Teken

Regie: Simon Becks, Cas Mulder
Videoclip waarin Froukje en haar bandleden lethargisch op banken hangen tussen de resten van een feest. Het is de typische leegte die men voelt nadat alle gasten zijn vertrokken.
Voor Froukjes videoclip Een Teken hebben de regisseurs zich laten inspireren door het woord ‘Awumbuk’ uit Nieuw-Guinea. Het omschrijft het lege gevoel dat men voelt na het vertrek van alle gasten. Froukje en haar bandleden bevinden zich in lethargische staat, tussen de chaos van een plek waar misschien eerder een feest heeft plaatsgevonden. Omringd door half in- of uitgepakte dozen, een vergeten video-game en spaghetti op het tapijt, mijmert de artiest met haar band over een onbeantwoorde liefde.
Titel: Froukje - Een Teken
Jaar: 2021
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills