Ga naar inhoud
Frost Stills_1.144.1.jpg

Frost

Regie: Benno Geurts
Het jonge stel Wander en Hannah begint vol enthousiasme aan een reis door Amerika. Maar dan gaat het mis. Wander keert als enige levend terug en is niet welkom op Hannahs begrafenis.
Wat begint als een sprookje over liefde en avontuur, slaat al snel om in een verhaal over verdriet en isolatie. Op een koude lenteochtend keert Wander terug in zijn dorp. Alleen, want zijn vriendin Hannah heeft hun rondreis door Amerika niet overleefd. In plaats van omarmd te worden door de mensen in zijn omgeving, staat niemand voor Wander klaar. Hij is niet eens welkom op Hannahs begrafenis. Wat is er precies gebeurd op die reis?
Titel: Frost
Jaar: 2022
Duur : 31 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Frost Stills
Frost Stills_1.312.1.jpg
Frost Stills_1.63.1.jpg